En dag kände jag bara att nu fick det vara nog. Kilona hade långsamt smugit sig på under åren. För mycket skräpmat, alldeles för mycket socker och godsaker, kanske lite för lite motion. Nu fick det vara nog!

Jag började på en måndag, precis som så många andra gjort. Men skillnaden var att jag åt god och nyttig mat, som höll mig mätt länge. Jag hittade många goda och enkla recept som jag gärna provade, utan att behöva väga eller mäta. Resultaten lät inte vänta på sig särskilt länge utan vågen tickade långsamt men stadigt nedåt tills jag nådde min målvikt. Nu ligger jag stadigt och stabilt där och har fått en helt ny livsstil Jag känner mig pigg och fräsch, och har fått ordning både på magen och blodtryck m.m.

Nu finns det ingenting som skulle kunna få mig att äta annorlunda. Visst har jag slarvat ibland, jag vill inte kalla det fuska för det har ofta varit medvetna val. Men jag märker skillnaden direkt och jag återkommer alltid till lågkolhydratkost för det får mig verkligen att må bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *